2020. március 23., hétfő

52. LESSON-23rd March, 2020

Kedves Szülők és Gyerekek!

Anita nénivel folyamatos egyeztetésben vagyunk és próbálunk közösen hasonló tempóban haladni, ahogy máskor is.

A könyvünkben az alábbiakat lehet gyakorolni ismétlésképpen. Aki még nem töltötte ki, most tegye meg:

Mf. 40-41.o. Matricák beragasztása  a születésnappal kapcsolatos szavak ismétlése.

A tk 38-47.o - dalok gyakorlása. Mindenkinek van cd-j, de itt elt.oup.com-ezen az oldalon is megtalálhatók a dalok, szöveggel (ha a szülők tudnak angolul, az nagy segítség, mert itt el is olvashatják a dalszövegeket, de egyébként a TK 70-72 oldalán szintén le vannak írva a dalok szövegei) a HAPPY HOUSE 1 oldal a fenti linken jön be (néha döcögős, vagy lassú, gondolom sokan vannak rajta, itt megtalálhatók a szavak kiejtése is a PICTURE DICTIONARY léc alatt ha rányomunk a képekre kiejti angolul  a szavakat )

ÚJ ANYAG A HÉTRE (2020.március 23-29)

Tk. 48. o. Bathtime! - A fürdőszobában található tárgyak nevei ( elt.oup.com oldalon meghallgatható-vagy a CDn a könyvben)
dal-The bathtime song- 71.o

MF. 42.o-BATHTIME 
a szülők mondjanak tetszőlegesen szineket, vagy a tanuló szinezze ki és utána mondja el a szineket (azt már tudják) amilyenre szeretnék. szín-tárgy pl: yellow duck, brown- toothbrush

A rajz kiszínezése, a lap alján lévő szókincs (6 szó) elsajátítása, ehhez küldöm segítségül az alábbi linkeket:Aki nagyon lelkes és még szeretne angol feladatot a hétre. EXTRA NEM KÖTELEZŐ:

Rajzolja le a fürdőszobáját és csináljon képfeliratotkat a képen lévő tárgyakhoz, amiket már tud, vagy azt a hat szót amit most tanultunk meg. 
a mf 42 o. lehet egy minta, valami hasonlót- remélhetőleg egerek nélkül:)))))

Sok sikert!
Aki szeretné fotózzon és küldje nekem. szeretettel várom.
Üdvözlettel:
Brigitta


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Eredmény

Kedves Kicsik ! Nos , gondolom mindannyian örömmel olvassátok az utolsó bejegyzéseket , hiszen ennek a tanítási évnek holnaptól vége :-) :-...