2020. március 21., szombat


Kedves Szülők és Gyerekek!

Jutka néni és Zsófi néni vagyunk, az iskolai fejlesztők. A mi dolgunk az iskolában, hogy a gyerekek képességeit játszva, sok- sok eszközzel, jókedvvel, teljes mértékben rájuk hangolódva fejlesszük, ügyesebbé, okosabbá, jobbá tegyük.
                Ebben az egymástól elzárt helyzetben sikerült megtalálnunk azt a felületet, ahol ezt folytathatjuk. Ehhez azonban regisztrációra és egy kódra is szükségetek lesz, amit a hétfői napon fogunk mindenki számára elérhetővé tenni. Igen, azok számára is, akik ugyan nem járnak hozzánk fejlesztésre, de van kedvük még pár játékos feladathoz. J Ezeket a feladatokat a nap bármely időszakában megcsinálhatjátok, akár pihenés, felüdülésképpen is a tananyagok között. Folyamatosan jelentkezünk majd az új, a feladatokhoz, játékokhoz vezető linkekkel!  
Amennyiben a feladatokkal, játékokkal vagy egyéb, pl. tanulás módszertani kérdés, vagy kérés merülne fel, megadjuk az e-mail címünket és kompetenciánknak megfelelően, ahogy tudunk, válaszolunk rá!                        
                                                                                          Addig is szép hétvégét!:)
                                                                                                        Judit néni és Zsófi néni


Magyarné Laczkó Judit: m.laczko.judit@gmail.com 
Hidasi Zsófia: hidasi.kesjarcs@gmail.com

Kezdetnek itt van két játék:

Kattints a linkre, várd meg míg betöltődik! Kattints rá: „new game” (legfelső sor), aztán a négyzetekre kattintva találd meg a párokat!

Kattints a linkre, várd meg míg betöltődik! Kattints rá a fehér nyílra (play). Majd a képen a vonal felett látsz kis pomponokat, az mutatja meg a szabályt és az alul sétálgató kis bogarak közül kell kiválasztanod, melyik jön a sorban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Eredmény

Kedves Kicsik ! Nos , gondolom mindannyian örömmel olvassátok az utolsó bejegyzéseket , hiszen ennek a tanítási évnek holnaptól vége :-) :-...